Връщане и замяна

14 дни срок на връщане

Имате право да върнете поръчката в рамките на 14 календарни дни. Екипът на Gizmo.bg се старае максимално да удовлетвори изискванията на всеки свой клиент. Все пак, Вие бихте могли да поискате да върнете някоя от поръчаните стоки.

При връщане стоките:

  • не трябва да имат нарушен търговски вид: да не липсват опаковки, документация, да няма видими драскотини по повърхностите на стоката, да не липсват лицензационните стикери, както и компоненти от стоката;
  • да не са използвани и/или правен опит да бъдат използвани преди връщането;
  • да бъдат върнати всички платежни документи, издадени от Gizmo.bg;
  • да не са предоставяни на трети лица.

Извадка от ЗЗП

На основание чл. 50 ЗЗП потребителят има право да се откаже от договора от разстояние без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, ЗЗП в 14-дневен срок, считано от датата на: приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя или когато потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната стока.

Рaзxoдитe зa вpъщaнe нa дocтaвeната cтoĸа са за сметка на клиента. Възстановяването на заплатената за продукта сума се извършва с наложен платеж чрез Еконт Експрес, в 14 дневен срок от получаването му в офиса на компанията ни.

error: Съдържанието е защитено!