За нас

Добре дошли в Gizmo.bg!

Мисия

Ние прокарваме пътя. Работим дръзновено, упорито и професионално, за да сме полезни на клиентите, като им предлагаме богат избор от най-новите продукти в смарт технологиите. Убедени сме, че това ще осигури необходимото развитие на компанията, за да служи на хората в нея, клиентите и обществото.

about us 1

Визия

Изминахме дълъг път и затова знаем точно в каква посока да вървим, за да осигурим на Вас висококачествени продукти на възможно най-добра цена. Предлагаме това, осигурявайки отлично обслужване и приятелски екип, който винаги е на Ваше разположение.

about us 2

Клиентите

Даваме думата си, че ще държим под око всички нови тенденции в технологиите и смарт оборудването, за да поставим желанията на нашите клиенти на първо място. Именно заради това, към момента сме задоволили над 25000 клиента в цяла България и сме горди да бъдем част от тази така бързо променяща се индустрия.

about us 3

Хората в компанията

Търсим и избираме честни и отговорни хора, добри професионалисти. Полагаме грижи, да бъдат вдъхновени, мотивирани и удовлетворени от работата си и средата, в която се трудят.

about us 4

Вашето мнение е важно за нас

Интересите Ви са нашият най-голям приоритет и се надяваме да сте толкова удовлетворени от продуктите ни, колкото сме ние, щом успяваме да ги правим достъпни за Вас!
За да можем да подобрим нашите услуги, учтиво Ви молим да оставяте коментар или мнение, относно продукти или всичко което Ви вълнува или притеснява относно нас. С удоволствие ще отговорим на всичките Ви въпроси, свързани с нашата дейност и Вашия коментар или препоръка няма да остане незабелязан.

about us 5
error: Съдържанието е защитено!